Tájékoztató a karikagyűrűk megrendeléséhez

Egyre nagyobb igény jelentkezik a személyre szabott karikagyűrűk iránt, így nagyon sokan kerestetek fel már minket! Sok különleges kéréssel és ötlettel találkoztam az idei szezon alatt is, aminek örülök, mert kibontakoztathatjuk kreativitásunkat.

Most összeállítottam egy kis segítséget vagy fogalmazhatok úgy is, egy rövid bemutatót abból, amire számíthatnak a hozzánk betérők!

Üzletünket folyamatosan fejlesztjük és alakítjuk át ahhoz, hogy minél nagyobb nyugalomban és kellemesebb hangulatban tudjátok kiválasztani a gyűrűket. Jelenleg megtalálható egy kollekció, de ezt folyamatosan bővítjük. Katalógusok és az internet is segítségünkre van, hiszen így már óriási választék áll rendelkezésünkre! Személyesen Líviával és Dórával találkozhattok, akik szívesen válaszolnak minden kérdésetekre és nyújtanak nektek segítséget! A nálunk megtalálható darabok elsőként abban segítenek, hogy kitudjuk választani az alapgyűrű paramétereit. Domború vagy egyenes felületű fazon áll jobban, illetve milyen szélességű legyen? 3,4,5 vagy 6 mm széles? Egyszínű vagy kombinált színű karikagyűrű áll jobban? Milyen foglalási technika tetszik és hány darab kővel legyen díszítve a női fazon? Néhány kérdés, melyekkel elsőként találkozunk a válogatás során. Sokatok konkrét elképzeléssel vagy internetről már lementett képekkel érkezik hozzánk. Ebben az esetben is mindig átbeszéljük egy adott fazon előnyét és hátrányát. Amellett, hogy segítünk kiválasztani a gyűrűket és el is készítjük őket rátok szabva, szakmai tanácsokkal látunk el titeket. A szakmai részét legalább annyira fontosnak találom egy gyűrű kiválasztásánál, mint azt hogy igazán azonosulni tudjatok vele, hiszen előjöhetnek a későbbiekben buktatók egy adott fazonnál. Milyen problémák lehetnek ezek? Mondjuk egy megoldhatatlan méret igazítás vagy egy lekopott felületkezelés, esetleg egy kő kiesése, stb. Sajnos sokszor találkozok olyan megoldással, hogy egy más által legyártott gyűrű nem anyagában kombinált, hanem csak a felületén kezelt más színnel, ami a hordásban lekopik és meglepetést okoz a viselőjének. Sorolhatnám azokat a problémás eseteket amikkel megkeresnek minket, de most nem erre koncentrálunk. Ezeket szeretném a szakmai tudásommal elkerülni, így minden esetben alaposan átbeszélem a technikai kivitelezését a gyűrűknek. Hiszen egy karikagyűrűt nem egy-két évre választunk, hanem úgy mint a párunkat – egy életre. Ez a legfontosabb, amit figyelembe kell vennünk. Válasszunk tartós és igényes karikagyűrűt, aminek a hordásában sokáig részesülhetünk.

Most következik a plusz technikai kiegészítés, amit szeretnék veletek megosztani, a többit majd személyesen átbeszéljük. Természetesen, ha felmerülnek bennetek az olvasottak alapján kérdések, nyugodtan jegyzeteljetek. Minden karikagyűrűnket teljesen személyre szabottan készítjük. Hogy mit is jelent ez, azt hogy nem katalógus alapján rendeljük meg egy nagykereskedésből az általatok kiválasztott fazont, hanem a megbeszélés után magunk állunk neki a gyártásuknak. Így azonos fazont akár különböző szélességben eltudunk készíteni, illetve szinte minden variálható és választható. Több típusú kővel dolgozunk, de a leggyakoribb a cirkónia és a gyémánt. Ezek mellett egyéb színes drágakövek is kérhetőek. Készítettünk már rózsaszín és fekete gyémánttal is karikagyűrűket. Természetesen ezeknek is megbeszéljük az előnyeit és hátrányait. Választható foglalási technika, ami mellett garanciát is vállalunk a kövekre. A gyűrűket minden esetben magunk készítjük, de a foglalást szakemberre bízzuk, így bátran merjük vállalni rá a garanciát. Minden gyűrűnkhöz tanúsítványt, garancia jegyet és a drágaköves változatokhoz certifikátot adunk. A különleges foglalási technikák mellett, vésés is megoldható, mint például az ujjlenyomat vagy a gyűrűk belsejébe való dátum és szöveg írása. Ha sikerült kiválasztani a fazont, levesszük a pontos méreteket és készítünk nektek egy árajánlatot. Amennyiben ez elfogadásra és a gyűrűk megrendelésre kerülnek, a kalkulált ár 50%-át előlegként kérjük. Mivel a személyes konzultációt követően kezdjük el a gyűrűk készítését, így 4 hetes határidővel tudjuk vállalni őket. Természetesen bármi egyéb kérdésetek lenne az olvasottakkal kapcsolatban, szívesen válaszolunk.

Személyes találkozót az alábbi telefonszámon tudtok egyeztetni: 0630/572-56-61.

Sok szeretettel várunk titeket Békéscsabán, a Lepény Pál utcában található EzüstPor Ékszerműhelyben.