Nevem Szlopóczki Dóra, 2008- ban ötvös szakon végeztem a Budapesti Szolgáltató Ipari Szakképző Iskolában. Elsősorban azért választottam az ékszeripart, mert gyermekkorom óta jó kézügyességgel bírok és kreativitásom ilyen formában ölt testet. Ezen tulajdonságok elengedhetetlenek ebben a szakmában, melyeket korlátok nélkül igyekszem hasznosítani és kamatoztatni. Tanulmányaim során hamar rájöttem, hogy jó úton haladok és megtaláltam az önmegvalósítás, önkifejezés igazi eszközét. Kialakult bennem az igény hogy egyedi, stílusos és lendületes ékszereket készítsek. Céltudatosan mindent megtettem a lehető legszélesebb ismeretek elsajátítása érdekében.

Vállalkozásom célja, olyan ékszereket gyártani és forgalmazni, amelyek személyre szabottak. Napjainkban nagy hangsúlyt fektetnek az egyedi és kézzel készült termékekre, mert felbecsülhetetlen értékkel bírnak. Szeretném hivatásomat és az elmúlt évek tapasztalatait az önálló, egyedi vállalkozásomban hasznosítani, így kiszélesítve a szolgáltatásainkat és kibővítve az egyszemélyes vállalkozást, 2014 októberében megnyitottam első üzletemet Békéscsabán, az Ezüstpor Ékszerműhelyt. Fő profilunk az egyedi, kézzel készített arany és ezüst ékszerek gyártása, illetve forgalmazása, mely lehetővé teszi a speciális vásárlói igények kiszolgálását. Álmodja meg kedvenc ékszerét, és mi valóra váltjuk!- szól az elv, melynek mentén dolgozunk. A stílus ott van mindenhol, csak meg kell találnunk.

Az Ezüstpor Ékszerműhely személyesen felkereshető Békéscsabán, az Andrássy út 31. szám alatt. Az üzletünkben találhatóak egyedi tervezésű karikagyűrűk, eljegyzési gyűrűk illetve gondosan kiválogatott, minőségi arany és ezüst ékszerek.

Fontosnak tartjuk az ügyfelek nyugodt és szakszerű kiszolgálását, ehhez igazítottuk az üzlet kialakítását is.

Mindenki a saját vagy a megajándékozott személyhez illő darabot keresi, ehhez nyújtunk segítséget, az ékszerek széles választékával és a színvonalas kiszolgálással!

Keressen bátran minket! Biztosak vagyunk benne, hogy megtaláljuk azt az ékszert, amit Ön keres, hiszen az egyedi tervezésű és gyártású termékeimnek köszönhetően, mindenki felfedezi önmagát az ékszerek világában is.

Érdeklődjön: +36-30/572-5661