Számomra a legkedvesebb feladat és kihívás az egyedi tervek megvalósítása és az egyénre szabott tervezés, hiszen ezek a darabok tükrözik igazán a megrendelő illetve a megajándékozott személy egyéniségét és stílusát.

Az egyedi ékszerek valóra váltásának első lépcsőfoka a közös egyeztetés, ahol részletesen megismerem vevőim elképzeléseit. Ennek köszönhetően lehetőségem van különleges igények, speciális formavilágok kielégítésére is. Az ékszerek kialakítása során fontos szempont a megrendelő stílusa, színvilága, ékszer viselési szokása, és az alkalom, melyre készül az ékszer. A tervezés nem ismer határokat, akár a vevő által hozott gyönggyel vagy kővel is készülhet a termék. Természetesen egy hozott fénykép, tervrajz vagy csupán elképzelés alapján is megvalósítható az Ön elképzelése, az én szakmai segítségemmel együtt, melyet teljes mértékig az álmokhoz és az egyedi igényekhez igazítok.

Kiemelt figyelmet kap a minőség, hiszen az egyedi gyártás során semmilyen apró részlet nem kerülheti el a figyelmemet. Az általunk készített ékszerekre, egy év teljes körű garanciát vállalunk. Az ékszer átadásakor garancia jegyet biztosítunk hozzá, amellyel igazoljuk az anyag és a munkánk minőségét.

Várom a jelentkezését!