Tippek a szilveszteri kiegészítők kiválasztásához!

Az év ezen eseményén nagyon sokan mozdulnak ki otthonról, búcsúztatják el és köszöntik méltón az új évet! Nagy hangsúlyt fektetünk a ruhánk kiválasztására, de mivel is koronázhatnánk méltón meg ezt, ha nem a kiegészítőinkkel!

Hiszen a szilveszteri ruhánk nem az igazi a kiegészítőnk nélkül!

Egy két ötlet, amivel segíthetek neked, hogy milyen kiegészítőket válassz, hogy Te is az est fénypontja lehess.

Ékszer: Ha a ruhánk egyszerűbb és visszafogottabb, akkor bátran választhatunk hozzá egy látványos darabot! Szilveszter a csillogásról szól, így az ékszerünk is tükrözheti ezt a hangulatot. Érdemes az ékszer színvilágára is figyelmet fordítanunk, ami harmonizáljon a ruhánkkal. Ezen az eseményen többnyire mindenkinek a nagyobb és csillogóbb darabokra szokott esni a választása, ilyenkor az egyszerűbb és finomabb ékszerek mellőzve vannak. Esetleg ha egy nagyon hangsúlyos ruhadarab mellett döntöttünk, akkor ebben az esetben mégis a finomabb darab mellett érdemes döntenünk. Ha a ruha kivágása nem kívánja meg, akkor a nyaklánc elhagyható, de válassz egy mutatós fülbevalót és hozzá egy karkötőt. Amennyiben hangsúlyos a nyaklánc, akkor érdemes egy egyszerűbb fülbevalót párosítani hozzá, vagy egy teljesen azonos stílusú függőt.

Cipő: Valóban sokkal csinosabbak vagyunk magasabb sarkú cipőben, de érdemes előre gondolkodnunk, hogy áttudjuk-e benne táncolni az egész éjszakát. Ha tűsarkú cipőben indulunk neki az szórakozásnak, teszteljük előtte, mennyit bírunk benne. Nem érdemes a karácsonyra kapott cipőkben elindulni, de ha mégis ragaszkodunk hozzá, akkor előtte használjuk egy-két napot. Ha lakk táskára esik a választásunk, akkor nézzünk otthon körbe, hátha akad hozzá egy szép lakk cipő is.  Vigyázzunk, mert nagyon eltudja rontani a hangulatot egy fájó láb az éjszakába.

Táska: Érdemes praktikus darabot választani, amiben minden elfér, de az esti mulatságban is kényelmes társunk lesz. Ilyenkor sokszor esik a választás a borítéktáskákra és a pánt nélküli darabokra, de ebben az esetben számolnunk kell vele, hogy egész este foglalt lesz az egyik kezünk. Bulikba nagyon praktikus a hosszú pántú, átvethető darab, de kisebb méretben. A szilveszteri buli táska színvilága zömében a klasszikus fekete, de előfordulnak a pasztell színek és a fehér is.