Készítsd el magad a saját ezüst ékszered! - KEMA projekt!

Szívesen hordasz egyedi kiegészítőket és betekintenél az ötvös szakma rejtelmeibe? Esetleg igazán különleges ajándékot keresel? Akkor itt a helyed, hogy a kezeid alatt kialakuljon a saját vagy az ajándékozásra szánt ékszer! Tapints ki, hogy formálódik egy egyszerű fém valami egészen csodás, egyedi ékszerré! Az élmény garantált és a végeredmény egy olyan termék, melyet te magad tervezel, készítesz el. Természetesen a folyamatot végig kísérem és segítő kezet vagy tanácsot adok, ahol kell.

Békéscsabán a Wlassics sétány és a Lepény Pál utca kereszteződésében található meg az az üzlet, ahol elindult ez az egyedülálló és innovatív szolgáltatás.

Első lépésként önállóan vagy akár párban, jelentkezz a lent feltűntetett elérhetőségek valamelyikén.
Majd egy személyes konzultációt követően egy előre egyeztetett időpontban közösen elkészítjük az ékszert. A végeredményt pedig haza viheted!

Az egyedi szolgáltatás már 18.000 Ft-tól elérhető, mely magában foglalja a minimális anyagköltséget és az eszközök használatát is. Pontos árkalkulációt az elkészíteni kívánt termék ismeretében, a személyes egyeztetést követően tudok adni.

Ne hagyd ki! Jelentkezz most és válj egy kicsit te is ékszerésszé!

5600 Békéscsaba, Wlassics sétány 15. - LEPÉNY PÁL UTCA
Telefonszám: 0630/572-56-61
Facebook: https://www.facebook.com/ezustporekszermuhely
E-mail: ezustporekszermuhely@gmail.com