Egyedi tervezésű nyaklánc - különleges tenyésztett gyöngyökkel

Egyedi tervezésű nyaklánc - különleges tenyésztett gyöngyökkel Egyedi tervezésű ékszerek
Típus: SZD00273
Elérhetőség: Rendelhető
19.800Ft
Menny.: Kosárba

925-ös finomságú ezüstből, két különböző színű valódi bőrből és egy sor tenyésztett gyöngyből készült el a nyaklánc.

A bőr rész fekete és fehér színű, ami fehér gyöngyökkel lett kombinálva. A gyöngyök átmérője kb. 10 mm. A Bőr rész hossza kb. 19 cm, a keskenyebb oldalának magassága 2 cm, a szélesebb oldal magassága kb. 5 cm. A nyaklánc hossza kb. 52 cm. Bármely hosszban rendelhető. További információt a feltűntetett elérhetőségeken kaphat.

Tökéletes kiegészítője lehet egy alkalmi öltözetünken és kiválóan tükrözheti a nőiességünket.

FONTOS! Az itt található ékszereket a rendelés leadása és a részletek egyeztetése után kezdem el készíteni, ezzel lehetővé téve a megrendelt darab igazi egyediségét. Miután kézzel készülnek a darabok, így a megrendelésnek 4-6 hetes átfutási ideje lehet, kérem vegye ezt figyelembe.

A kézzel készült darabok gyönyörűsége, hogy két egyforma ékszer sosem születik meg a kezeim alatt.

Mivel minden darab egyedileg készül, így a végleges darab a képen szereplőtől kissé eltérhet.

925-ös finomságú ezüsttel, két féle puha bőrből készült, egyedi tervezésű és készítésű nyaklánc, két sor tenyésztett gyönggyel. A gyöngyök mérete kb. 6 mm x 4 mm. A bőr rész hossza kb. 19 cm, a keskenyebb végének magassága 2 cm, a szélesebb végének magassága 5 cm. A nyaklánc hossza kb. 52 cm. Bármely hosszban rendelhető. További információt a feltűntetett elérhetőségeken kaphat. - See more at: http://ezustpor.homedeko.hu/egyedi-tervezesu-ekszerek/egyedi-nyaklanc/bor-sziv-alaku-szirmos-virag-egyedi-nyaklanc.html#sthash.34XgxT20.dpuf
Tulajdonságok
Anyag Bőr
Szín Fekete