Az EzüstPor Ékszerműhely élete

Idestova másfél éve nyitottam meg az EzüstPor Ékszerműhelyt Békéscsabán a Lepény Pál utcában. Azóta rengeteg dolog történt az üzlet falai között, sok örömöknek, meglepetésnek adott otthont, no és persze számos óriás puszi csattant el.

A kezdettekkor nem is gondoltam volna, hogy ilyen életet tud élni egy vállalkozás, melynek azóta is élvezem minden pillanatát. Természetesen nem állítom, hogy soha sincsenek nehézségek, de ezekkel együtt szép az élet… A feladatokkal, melyekkel szembe kell nézni. Igazából azért született meg ez a bejegyzés, mert a héten elkészültek az üzletről a legfrissebb képek. Egymás mellé raktam a régi és új fotókat, melyek hűen igazolják, a változás önmagáért beszél. Most érkezett el az idő, hogy a régi képeket lecseréljem, viszont egy-egy ilyen váltás oly sok emléket idéz meg. És a legfontosabb, hogy Ti is részesei voltatok ennek a fejlődésben gazdag időszaknak. Biztos vagyok benne, hogy ez a jövőben is így lesz, és együtt éljük meg mindazt, amit hoz.

De ha már az emlékeknél tartok, akkor kezdjük a legelején. Minden azzal indult, hogy a Békés megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya kiírta a Vállalkozás keltető programot, melyre jelentkeztem. Akkor még nem is sejtettem, mi vár rám, és hogy mennyi remek, különleges embert is mehetek meg az előttem álló úton. A pályázat lépcsőfokait sikeresen megmásztam, melynek köszönhetően 2014. október 18-án megnyithattam a saját üzletemet. Sose felejtem el ezt a dátumot, olyan fontos lett számomra, mint a házassági évfordulóm és a születési dátumom. Lehet, hogy azért, mert ez is egy ujjnak volt a megszületése. Utólag visszatekintve, nagyon kezdetleges állapotban nyitottam meg a műhely ajtóit, de annál nagyobb szeretettel! Ez a hitvallás, a sok munka és kitartás segített ahhoz, hogy folyamatosan fejlődhessek! Rengeteg időt és energiát fektettem ebbe bele, minden nap, minden percében. Mégis hálát érzek, mert van eredménye! Rendszeres megrendelőim, visszatérő vásárlóim elégedett mosolya arra ösztönöz, hogy tovább fejlődjek.

Mindezen élmények megmutatták, hogy szükség van rám a békéscsabai piacon. Igazából nektek köszönhetem azt, hogy egyre szélesebb körben ki tudom szolgálni a különleges igényeket, inspiráltok, jobbá tesztek. A 2015-ös év mozgalmas volt, sokatokkal találkoztam az esküvő kiállításokon, a különböző vásárokon és rendezvényeken. Sőt mi több, talán ti is pontosan emlékeztek az első kiállításomra. Soha nem tudjuk, mit hoz a jövő, de az megígérhetem, hogy 2016-ban is rengeteg meglepetésekkel készülök nektek, hiszen számomra elengedhetetlen a Ti elégedettségetek!

Év elején már rendszereztem az idei terveket és elkezdtem ezeknek a megvalósítását. Így születtek meg ezek a fényképek, melyeket fogadjatok tőlem évindítóként sok szeretettel. Köszönöm szépen a közreműködést Bencsik Ádámnak, aki elkészítette nekem őket, arról a helyről, ahol mostanság az életem nagy részét élem, és nem másokkal, hanem Veletek. Köszönöm, hogy vagytok, maradjatok továbbra is, mert sok izgalmas pillanatban lesz még részetek. Ádámot meg már most felkérem, hogy 2017 tavaszán ismét lőjön pár képet, már csak az élmény kedvéért is. Köszönöm, hogy megtiszteltetek azzal, hogy elolvastátok ezt a bejegyzésemet. Folytatjuk!