5 tuti tipp eljegyzési gyűrű vásárláshoz

Elérkezett a nagy nap és nem akarsz hibázni?! Sorra veszed magadban a legkínosabb helyzeteket: Mi lesz, ha nem lesz jó rá a gyűrű? Mi van, ha nem lesz igazi a meglepetés és megsejt valamit?  Na és ha nem tetszik neki? És a legnagyobb kérdés: Igent mond? Persze az összes kérdésre nem tudunk válaszolni, de íme, néhány tuti tipp, melyekkel legalább a tökéletes jegygyűrű vásárláshoz közelebb kerülhetsz egy lépéssel.

  1. Határozd meg az összeget! Egy- egy ékszer ára a minimumtól gyakorlatilag a csillagos ég is lehet. Érdemes először megfontolni, hogy mennyit szánsz rá és körbe nézni a piacon. Addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér!- szól a mondás. Ez esetben pedig a gyakorlatban is alkalmazni kell.

  1. Dönts a nemesfém milyenségéről! Nem mindegy, hogy miből készül az ékszer. Nyilván ez szorosan összefog az árral is. A leggyakoribb az ezüst és az arany számos változata. Ugyanakkor mondjuk, az aranyból lehet fehér arany is, mely ezüstös hatása miatt manapság egyre népszerűbb. Extrém esetben előfordulhat az is, hogy az ara valamilyen anyagra allergiás. Például ha ez a fém, akkor kerüld a bizsugyűrűt. Mindenesetre allergia tekintetében érdemes időben tájékozódni.

  1. Kövek, kövek, gyémántok. A jegygyűrűk szinte minden esetben tartalmaznak követ. Ezek a menyasszony szépségét erősítik. Viszont a kövekből szintén tengernyi a változat. Jó ár érték arányban végig gondolni a kövek minőségét. Nem baj, ha nem gyémánt! Egy sima színes üveg kő is lehet igazán szép. Ehhez azonban gondolt át a színt és a kő formáját, ami lehet kör, négyzet, rombusz, szív és még oly sok minden. De h igazán ismered őt, és figyelsz rá, akkor sem szín, sem forma tekintetében nem tévedhetsz. A visszafogott lányoknál, kerüld az éles színt és a formabontó köveket. Ha van kedvenc színe válaszd azt, ha vagány, akkor pedig csavarj a hagyományos alakzatokon is egyet.
eljegyzési gyűrű
eljegyzési gyűrű

  1. Nagy-kicsi-közepes és pont jó. A legnagyobb rizikófaktor mindig a méret. A gyakorlatias fiúk egyszerűen csak elcsennek egyet az ékszeres ládából, beviszik az ékszerészhez és kész. De mi van, akkor ha nincs ékszeres doboz, vagy egyáltalán nem hord a választott hölgy gyűrűt? Akkor sem kell kétségbe esni, hiszen egy rutinos ékszerész testalkatból is meg tudja nagyjából határozni a méretet. Szóval a soron következő mérlegre állásnál érdemes szemet és fület kinyitni. És ha még így sem jön össze, akkor szinte mindenhol vállalnak méretre igazítást, még rosszabb esetben, cserét is.

  1. Tucatból van elég, de te vagy az igazi! Ez a gyűrűkre is igaz, nemcsak szívünk hölgyére. A szalagsoron készült példányok legnagyobb veszélye, hogy veled szembe jön az utcán ugyanaz, ami rajtad van. Ez egyik nő sem szereti. Így ha nem tudsz csillagászati árakon haute couture példányt venni, érdemes egy barátságos, családi kis ötvösműhelyt felkeresni, ahol nemcsak kellő figyelemben részesülsz, hanem egyedi kis csodákra lelhetsz.

Ha Te is egy személyre szabott eljegyzési gyűrűt szeretnél rendelni, bővebb információt az alábbi elérhetőségeken kérhetsz:

Ezüstpor Ékszerműhely

5600 Békéscsaba, Andrássy út 31.

+3630/572-56-61
info@ezustpor.hu